Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament assenyala que el nou sistema de subvencions serà “senzill” per a les entitats

Aquest mes es preveu convocar una reunió informativa per explicar en detall el nou sistema de concessió de subvencions
L'Ajuntament convocava una sessió dedicada a subvencions el desembre de 2015
L'Ajuntament convocava una sessió dedicada a subvencions el desembre de 2015

dimecres 11 gener 2017

Aquest 2017 entra en vigor a l’Ajuntament d’Olèrdola un nou sistema que regula la concessió de les subvencions municipals a les entitats. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora de cultura, Arantxa Torres, apuntava que eren comprensibles els dubtes davant el canvi però assenyalava que el nou sistema serà “senzill” per a les entitats. Arantxa Torres recordava que les entitats que desitgin rebre subvenció hauran de presentar un projecte exposant les seves activitats anuals, acompanyat d’un pressupost. El projecte serà puntuat a partir de criteris prèviament establerts i la puntuació acabarà determinant l’import de la subvenció. Per a poder resoldre qualsevol dubte, l’Ajuntament preveu convocar aquest mes de gener una sessió informativa adreçada a les entitats.(àudio)

La regidora de cultura recordava que el canvi respon a l’obligació de complir amb la nova llei de subvencions. També s’entén que el nou sistema permet una major transparència i prioritzar el recolzament a projectes que siguin profitosos pel municipi. (àudio)

Des de l’Ajuntament  s’ha reiterat el compromís d’acompanyar a les entitats en tot el procés d’adaptació a aquest nou sistema. La nova regulació també facilita oportunitats a les entitats per a aspirar a més recursos. I és que, en conèixer els barems amb anticipació, les entitats tenen la possibilitat d’ adaptar les seves propostes als criteris que més puntuació obtindran en la valoració.(àudio)

Arantxa Torres ha assenyalat que el decidit suport que presta l’Ajuntament d’Olèrdola a les entitats es manté i que la “partida global” destinada a subvencions no baixa.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions