Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es buscaran suports per millorar la seguretat dels vianants a la carretera de Moja a Vilafranca

L'Ajuntament lamenta que no s'informés de les actuacions fetes i es creu que alguns problemes es podien haver evitat

dimecres 27 febrer 2013

 

 

L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, traslladarà a l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, la necessitat de treballar conjuntament per a millorar la seguretat dels vianants que fan a peu el trajecte de Moja a Vilafranca, seguint la carretera BV 2119. El dos alcaldes es reuneixen aquest dijous i una les qüestions que durant la trobada plantejarà Josep Tort serà aquesta, segons ha confirmat el mateix alcalde d’Olèrdola.

Josep Tort ha recordat que l’Ajuntament s’ha vist “sorprès” per les barreres de seguretat instal·lades recentment per la Diputació en aquesta  carretera. L’alcalde ho ha atribuït a les darreres instruccions que ha donat el responsable d’aquesta àrea de la Diputació abans del trencament del pacte entre CiU i PP. Josep Tort indica que s’han millorat les condicions de seguretat per circular per la carretera, però alguns problemes afegits ara pels vianants que fan servir la carretera “s’haguessin pogut evitar si hagués existit aquesta comunicació prèvia amb l’Ajuntament” (àudio)

Des de l’Ajuntament es demanarà la modificació d’algunes de les barreres posades als laterals de la carretera, però s’adverteix que serà difícil obtenir aquests canvis. Amb l’Ajuntament de Vilafranca es mirarà d’acordar actuacions conjuntes per a fer un itinerari segur pels vianants.(àudio)

L’Ajuntament ha rebut alguna queixa de veïns que han manifestat que ara, en fer a peu pel voral de la carretera aquest trajecte de Moja a Vilafranca, es veuen obligats a envair la via en algun punt a causa d’aquestes noves barreres instal·lades. Josep Tort considera que la seguretat pels vianants ha empitjorat i entén que cal plantejar amb Vilafranca aquest treball conjunt per a procedir a una connexió segura per a bicicletes i vianants. (àudio)

L’alcalde és conscient que amb l’actual situació econòmica serà difícil poder obtenir els recursos necessaris per a fer un itinerari segur, però es confia en comptar amb el recolzament de la Diputació, que és la institució de qui depèn aquesta carretera.

Escolta l'entrevista amb Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions