Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola canvia la tanca del pati de l’escola bressol Gotims de Moja

L’actuació es completarà en dues setmanes i s’aprofita per ampliar la superfície útil del pati

dimarts 25 setembre 2018

La setmana que ve es preveuen finalitzar les obres de substitució de la tanca d’un dels dos patis de l’escola bressol Gotims de Moja, el que utilitzen els infants de p1 i de l’aula de nadons. La renovació de la tanca per adaptar-la a normativa s’aprofita per a ordenar el pati i ampliar la seva superfície útil, tal com explica el regidor de via pública, Juanma Samblás. (àudio)

Aquests dies, si es passeja pel carrer Santa Maria, cantonada Lluís Companys, es pot  comprovar l’impactant aspecte actual del pati, amb la tanca anterior d’obra ja derruïda i l’interior del pati a la vista del vianant. Les jardineres i la sorra existents en el perímetre de l’antiga tanca seran substituïdes per gespa artificial. Així el pati guanyarà 35 metres quadrats a disposició dels jocs dels infants i passarà a comptar amb 110m2. La tanca està feta a mida i suposarà un canvi extern evident a l’escola bressol.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es destaca que disposar d’una brigada versàtil que pugui assumir la realització de treballs com aquests suposa un gran estalvi pel municipi.(àudio)

Mentre es realitzen els treballs el infants de p1 van al pati gran.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions