Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola canviarà l’any que ve la gespa dels camps municipals de futbol de Moja

El regidor d’esports, Marian Buta, avança que també es preveu millorar el sistema de rec, reformar els vestidors i millorar les grades
Marian Buta, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Olèrdola
Marian Buta, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Olèrdola

dilluns 21 agost 2023

 

La gespa artificial dels terrenys de joc dels camps municipals de futbol 11 i 7 de Moja es canviarà durant l’any que ve. La tramitació administrativa per a fer-ho efectiu ja ha estat activada per l’actual govern municipal, amb el propòsit de resoldre tan aviat com es pugui un dels dèficits més urgents que existeixen en les instal·lacions esportives municipals. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el regidor d’esports, Marian Buta, recordava que la gespa està molt malmesa després d’un ús continuat de 14 anys. El nou govern municipal es va trobar “amb la sorpresa” que l’anterior govern municipal no havia iniciat les gestions per a poder procedir a fer la substitució de la gespa. L’actual govern ja ha encarregat l’informe que ha de fonamentar aquesta inversió, amb la perspectiva de poder-se fer efectiu el canvi abans d’acabar el 2024. Marian  Buta indicava que la inversió també comportarà un canvi en el sistema de rec per a fer-lo més eficient i reaprofitar l’aigua.(àudio)

Millora de vestidors i graderies

Amb un plantejament de millora global de la instal·lació, el govern municipal treballa en acompanyar aquest canvi de gespa amb altres actuacions de millora en el camp municipal Els Pins de Moja. Així, es preveu també la millora de les graderies, la reforma dels vestidors i reforçar les tanques perimetrals que delimiten l’accés a la instal·lació.(àudio)

Nou enllumenat

Maria Buta també confirmava que la substitució de l’enllumenat als camps de futbol municipals, amb el pas a llums led, es preveu fer durant el mes d’octubre. La licitació per a canviar aquest enllumenat i el dels polígons industrials ja s’ha fet i ara ja s’està en la recta final de l’adjudicació.(àudio)

Reunions mensuals amb els clubs

A banda de les peticions puntuals que s’atenen a demanada de les entitats, Marian Buta explicava que el nou govern municipal ha fixat que es mantindrà una reunió mensual amb els clubs esportius del municipi per atendre les seves demandes i escoltar les seves inquietuds. Precisament en una d’aquestes reunions  el regidor va conèixer la petició del CFP Sant Pere Molanta, difosa públicament durant el pregó de la Festa Major del poble, de fer un camp de futbol 7 i un aparcament adjacent al camp municipal de gespa natural de Sant Pere Molanta.(àudio)

Escolta l’entrevista a Marian Buta, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions