Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola commemorarà el Dia de la Dona amb una xerrada i un sopar

La doctora Meritxell Arenas oferirà la xerrada, el proper dissabte 11 de març, a Sant Miquel d’Olèrdola
Meritxell Arenas
Meritxell Arenas

divendres 24 febrer 2017

L’Ajuntament d’Olèrdola commemorarà el Dia Internacional de la Dona organitzant una xerrada i un sopar oberts a tothom. Serà el proper dissabte 11 de març, al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, a partir de les 8 del vespre. Primer s’ha programat la xerrada, que anirà a càrrec de la doctora Meritxell Arenas, i després en el mateix espai tindrà lloc el sopar.

Arantxa Torres, regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que aquest any s’havia pogut treballar amb més temps la preparació de la commemoració. El Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, cau aquest any en dimecres i des de l’Ajuntament s’ha decidit ubicar l’acte commemoratiu en cap de setmana per així afavorir una major assistència.(àudio)

La idea és la de commemorar cada any el 8 de març de manera rotativa en tots els nuclis del municipi, comptant amb la xerrada d’una dona que destaqui en el seu àmbit laboral.(àudio)

La doctora Meritxell Arenas és veïna de Sant Miquel i és cap d’oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Entre les responsabilitats que té, destaca la de ser membre de la Junta de la Societat Espanyola d’Oncologia Radioteràpica. (àudio)

El model de commemoració ha estat consensuat pels tres grups municipals presents al consistori d’Olèrdola. L’assistència al sopar es podrà confirmar a partir de dilluns, a través del telèfon de l’Ajuntament (el 93 890 35 02) o bé del correu electrònic olerdola@olerdola.cat

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions