Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola completa treballs de millora en el camí que uneix Can Segarra i Cal Moles

S’han pavimentat trams malmesos i adequat una rampa d’accés a l’Arboçar
Aquest dijous ja hi podran circular els vehicles
Aquest dijous ja hi podran circular els vehicles

dimecres 07 maig 2014

Dins de les tasques de manteniment i millora que es realitzen a la via pública del municipi, aquesta setmana l’Ajuntament d’Olèrdola ha completat intervencions d’arranjament en el camí asfaltat que uneix els barris de Can Segarra i Cal Moles. Una empresa especialitzada contractada per l’Ajuntament ha procedit a substituir el ferm en dos trams malmesos del vial. També s’han reparat laterals que presentaven desperfectes per l’acció de les branques dels arbres i s’ha procedit a pavimentar una rampa d’accés des de Cal Moles a l’Arboçar. Joan Forns, regidor de serveis municipals, indicava que, llevat d’aquesta rampa pavimentada de nou, els quatre treballs restants que s’han fet en el camí han consistit en reparacions.(àudio)Fotocam2.jpg

Els treballs s’han fet de forma molt àgil aquesta setmana i els vehicles ja hi podran circular aquest dijous.(àudio)

Com en totes les actuacions a la via pública que generen puntuals alteracions en l’ús de carrers i vials, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha fet una tasca informativa entre els veïns.(àudio)

Els treballs d’arranjament els ha realitzat l’Ajuntament, atenent a suggeriments veïnals, i han tingut un pressupost de prop de 2.200 euros.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquífotocam3.jpg

Document Actions