Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola convoca ajuts a la rehabilitació i promoció d’habitatges destinats a lloguer assequible

Es subvencionen obres de rehabilitació, la documentació necessària i es preveu compensar la diferència entre el preu de mercat i el lloguer assequible

dimarts 22 juny 2021

 L’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat un programa per a la captació i incorporació a la borsa de lloguers d'entre 10 i 15 habitatges en els propers 4 anys.  El pes del programa recau en un sistema d'ajudes directes per part de l'Ajuntament als propietaris que tenen habitatges desocupats o infrautilitzats, amb l'objectiu de posar-los en lloguer assequible i destinar-los a  gent jove de fins a 35 anys. Es contemplen  3 línies d’ajuts: subvencions del 75% de les obres de rehabilitació o adequació (amb un màxim de 10.000 €); subvencions de fins a 250 € per a cadascun dels documents exigibles ( com la Inspecció Tècnica,  Cèdula d'habitabilitat i Certificat  Energètic); i en cas de no haver de fer obres, compensació de les diferències entre el lloguer mig i el lloguer assequible del primer any. La reducció del preu de lloguer ha de ser com  a mínim del 30% en relació al lloguer de mercat.

Per aquest 2021, l’import total màxim que preveu concedir l’Ajuntament és de 25.000 €. Pel  programa de rehabilitació, s’ha fixat  un màxim de 20.000 €; pels ajuts a documentació, fins a 2.000 €; i per compensar la diferència respecte del preu de mercat, l’import màxim que es preveu atorgar és de  3.000 €.

La convocatòria està oberta des d’aquest dilluns i finalitzarà el 15 de novembre.

Accedeix a les bases de la convocatòria i a la sol·licitud de participació clicant aquí

Document Actions