Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola convoca ajuts per a l’adquisició de material escolar pel curs 2020-21

El percentatge de l’ajut pot arribar a ser del 100% de l’import del material i les sol·licituds es poden presentar fins el 30 de setembre, preferentment de manera telemàtica

dimarts 21 juliol 2020

 En sessió celebrada el 13 de juliol, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Olèrdola ha aprovat les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió d'ajuts pel material escolar del curs 2020-21.Aquesta convocatòria té per objecte la concessió d’ajuts pel material escolar dels alumnes d’ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle que estiguin escolaritzats en centres educatius de caràcter públic. Per accedir als ajuts serà requisit que tota la família o unitat de convivència que sol·liciti l’ajut, estigui empadronada al municipi d’Olèrdola i que tingui la condició d’infant en situació socioeconòmica desfavorida, d’acord amb el que s’estableix al Reglament de Prestacions Socials de l’Ajuntament d’Olèrdola.

L’Ajuntament destina una partida de 2.500 € i el percentatge de l’ajut pot anar del 40% al 100% de l’import del material, en funció de l’aplicació dels criteris de valoració. Les sol·licituds es poden presentar fins els 30 de setembre.

Les sol·licituds s’han de presentar al registre general de l’Ajuntament d’Olèrdola(instància específica annex 1). La seva presentació s’haurà de fer primordialment pels mitjans telemàtics establerts per la Llei 39/2015 i també per correu administratiu. Des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament es donarà suport telefònic a la presentació telemàtica de la mateixa, trucant al telèfon 93 890 35 02 o bé enviant un correu electrònic a olerdola@olerdola.cat. En cas d’impossibilitat manifesta de presentació telemàtica, el personal de l’OAC donarà cita al sol·licitant per a poder-ho fer de manera presencial.

Pots consultar les bases de la convocatòria al tauler d'anuncis de la seu electrònica del web municipal

Aquest és el model de sol.licitud que s'ha de presentar

Arxius Adjunts

Document Actions