Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola convoca ajuts per a l'adquisició de material escolar pel curs 2019-20

El percentatge de l’ajut pot arribar a ser del 80% de l’import del material i les sol·licituds es poden presentar fins els 30 de setembre

divendres 05 juliol 2019

 

Aquesta convocatòria té per objecte la concessió d’ajuts pel material escolar dels alumnes d’ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle que estiguin escolaritzats en centres educatius de caràcter públic. Per accedir als ajuts serà requisit que tota la família o unitat de convivència que sol·liciti l’ajut, estigui empadronada al municipi d’Olèrdola i que tingui la condició d’infant en situació socioeconòmica desfavorida, d’acord amb el que s’estableix al Reglament de Prestacions Socials de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Podran beneficiar-se d’aquests ajuts els alumnes empadronats al municipi que estiguin matriculats el curs 2019-20 en el segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

L’Ajuntament destina una partida de 2.500 € i el percentatge de l’ajut pot anar del 20% al 80% de l’import del material, en funció de l’aplicació dels criteris de valoració. Les sol·licituds es poden presentar fins els 30 de setembre.

Pots consultar les bases de la convocatòria i descarregar-te el formulari de sol.licitud clicant aquí

Document Actions