Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola convoca per avui, a les 21.00, un ple extraordinari per a debatre la moció de rebuig a la sentència del procés

Es debatrà la moció elaborada per les entitats municipalistes AMI i ACM

dimarts 15 octubre 2019

Aquest dimarts, a les 21.00, s’ha convocat sessió extraordinària i urgent del ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el propòsit de debatre una moció de rebuig a la sentència que condemna als líders independentistes.

La moció ha estat elaborada per l’Associació Catalana de Municipis(ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència(AMI). La confirmació de la convocatòria arriba després de que aquest dilluns, minuts després de saber-se les condemnes, els grups d’ERC i Junts per Olèrdola proposessin la celebració d’un ple “no retribuït” per a poder aprovar la moció. La moció proposa manifestar “el rebuig a la sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem en relació al judici de l’1 d’octubre i la causa independentista, constatant que representa una regressió dels drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya”. També reclama “la llibertat immediata de tots els presos i preses polítiques i exigir l’amnistia de tots ells i elles, i de tots els exiliats i exiliades, com a reconeixement de l’absència de cap delicte vinculat a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i a qualsevol altra acció política celebrada durant els dies previs i posteriors a aquesta data”. Un altre dels punts de la moció és el de mostrar “el compromís amb el dret a l’autodeterminació”.

Document Actions