Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola convoca una reunió informativa sobre la MAT

La trobada s’ha convocat al local Rossend Montané de Sant Miquel, el dimecres 22 de setembre, a les 19.00h. L'alcalde exposarà les actuacions fetes per oposar-se a l'avantprojecte
Durant la trobada l'alcalde exposarà les actuacions fetes per oposar-se a l'avantprojecte
Durant la trobada l'alcalde exposarà les actuacions fetes per oposar-se a l'avantprojecte

dijous 16 setembre 2021

L’Ajuntament d’Olèrdola convoca per dimecres de la setmana que ve, 22 de setembre, una reunió informativa oberta a tota la ciutadania sobre l’avantprojecte de línia de Molt Alta Tensió(MAT). La reunió es realitzarà a les 19.00h, al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, indicava que ara era el moment de convocar aquesta reunió després de les gestions i actuacions realitzades per l’Ajuntament d’Olèrdola les darreres setmanes. Ramírez confirmava que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dilluns unes al·legacions específiques, tractant de les afectacions concretes al municipi, per informar desfavorablement d’aquest avantprojecte. (àudio)

L’alcalde explicava que des de l’Ajuntament en la reunió de dimecres es traslladarà la informació de les iniciatives realitzades per aturar aquest avantprojecte. (àudio)

Olèrdola participa de la unanimitat institucional present al territori que rebutja aquesta línia MAT. Expressió d’aquest treball coordinat ha estat la presentació d’al·legacions conjuntes per part dels municipis afectats i els consells comarcals. L’alcalde explicava que l’equip redactor de les al·legacions es mostra “esperançat” perquè els raonaments d’oposició a la MAT estan molt ben fonamentats.(àudio)

Escolta l’entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions