Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola convocarà un procés participatiu per definir els usos d’un nou local social a Daltmar

El govern municipal preveu que la consulta sobre aquest espai “llargament reivindicat” estarà feta abans d’acabar aquest 2021

dimecres 17 febrer 2021

 El portaveu del govern municipal de l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Catasús, ha anunciat que durant aquest any es convocarà un procés participatiu amb al propòsit de definir els usos d’un nou local social a Daltmar. Catasús recordava que Daltmar és el segon nucli en nombre de població d’Olèrdola i no disposa d’un local social municipal. El govern municipal posa l’accent en què l’equipament és un “espai llargament reivindicat”, tal i com recordava Catasús en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola.(àudio)

Jordi Catasús precisava que el procés participatiu ha d’estar fet abans d’acabar l’any, amb l’objectiu d’establir les característiques d’aquest nou equipament al servei de la ciutadania. (àudio)

Un dels propòsits d’aquest nou espai ha de ser “dinamitzar la vida” de Daltmar, tal i com assenyala Catasús.(àudio)

Aquest procés de participació sobre el local social de Daltmar es realitzaria un cop es  tanqués el procés obert en el seu dia, i ara reprès, per tancar el destí de la partida de pressupostos participatius del pressupost de l'Ajuntament de 2019.

Escolta l’entrevista a Jordi Catasús, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions