Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola dona suport i anima a participar a la “Jornada d'Adopció: Descobreix els gossos del CAAD Penedès”

Aquest diumenge 7 d’abril, de 10.30 a 13.30h, a la plaça del Molí de Vent de Santa Margarida i els Monjos

dimecres 03 abril 2024

 

L’Ajuntament d’Olèrdola dona suport i anima a participar a la “Jornada d'Adopció: Descobreix els gossos del CAAD Penedès”, convocada aquest diumenge a la plaça del Molí de Vent de Santa Margarida i els Monjoa, entre les 10.30 i les 13.30h.El CAAD Penedès aproparà una selecció dels gossos i gosses que acull al centre i permetrà al públic assistent conèixer d’una manera amena i molt propera els animals que esperen trobar la seva llar per sempre.

Amb els suport de voluntaris, es presentaran els candidats a la passarel·la d’adopció i posteriorment atendran les consultes de les persones en conèixer amb més detall cada animal.

L’equip del CAAD Penedès  guiarà en el procés d'adopció i respondrà a totes les vostres preguntes sobre com tenir cura de l’animal, la gestió del seu comportament i més.

També es podran gaudir d'activitats al voltant dels animals, com xerrades informatives sobre la importància de l'adopció responsable, demostracions d'obediència canina, i molt més.

Igualment també es podrà conèixer la tasca que fa VoluntaCaad i fer-se socis i si ja teniu un animal, es pot anar  amb ell per a comprovar  les dades del microxip i del cens, eina indispensable per permetre la seva recuperació en cas de pèrdua.

No importa si s’està buscant un company atlètic per sortir a córrer o un amic tranquil per compartir tardes de sofà, al CAAD Penedès trobareu el vostre company perfecte.

Uniu-vos en aquesta jornada dedicada a l'amor i la solidaritat, i descobriu com un petit gest pot canviar la vida d'un animal per sempre!

 Us hi esperem!

 

Pàgina web amb informació de la Jornada

Document Actions