Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola, entre els 10 municipis capdavanters en transformació digital en la franja de població de 1.001 a 5.000 habitants

Per tercer any consecutiu Olèrdola està entre aquest reduït grup d’ajuntaments líders a Catalunya en maduresa digital
Imatge de l'acte de lliurament d'aquest dimecres
Imatge de l'acte de lliurament d'aquest dimecres

divendres 07 maig 2021

 

L’Ajuntament d’Olèrdola ha rebut el premi “Ajuntament top 10 en maduresa digital a Catalunya” en la franja de població de 1.001 a 5.000 habitants. La distinció s’ha lliurat en els reconeixements d’Administració Oberta que anualment atorga l’AOC als ajuntaments catalans que més destaquen en la seva maduresa digital, amb el propòsit de valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza el Consorci AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’indicadors objectius, les dades d'ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. En el cas de l’Alt Penedès, en aquesta franja de població, també han estat reconeguts els ajuntaments de Subirats i de Sant Llorenç d’Hortons. En l’apartat de Consells Comarcals, també ha rebut el guardó el de l’Alt Penedès.

L’Ajuntament d’Olèrdola ha rebut per tercer any consecutiu aquest reconeixement que el  situa de nou  entre el reduït grup d’ajuntaments líders a Catalunya en maduresa digital

Amb el seguiment virtual dels guardonats, l’acte de lliurement dels Reconeixements 2020 tenia lloc aquest dimecres a la Casa Golferichs de Barcelona amb la presència del Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat i president de l’AOC, Jordi Puigneró,  i el president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras.

Document Actions