Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola fa una crida a conèixer les escoles del municipi abans de la preinscripció pel proper curs

Del 29 de març al 9 d’abril restarà obert el període de preinscripció a educació infantil de segon cicle, primària i secundària obligatòria

dilluns 25 març 2019

 

A partir d’aquest divendres 29 de març i fins el proper dimarts 9 d’abril restarà obert el període de preinscripció a educació infantil de segon cicle, primària i secundària obligatòria. Amb l’objectiu d’animar a les famílies a conèixer l’oferta educativa del municipi abans de prendre la decisió, el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, ha adreçat una carta a cada llar on hi ha un infant que aquest 2019 fa 3 anys i  començarà el setembre P3.

En la carta es recorda que les famílies es poden dirigir a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta i a l'escola Circell de Moja per a sol·licitar informació o demanar una visita al centre. Cap de les dues escoles d’Olèrdola convoca aquests dies jornada de portes obertes, sinó que s’atén de manera individualitzada a les famílies interessades. Aquest darrers dies així ha passat, amb un ritme sostingut de visites, tant a l’escola de Moja com a la de Sant Pere Molanta.

L’imprès de sol·licitud de preinscripció es pot trobar, a partir d’aquestes dates, a les escoles, a la web de l’Ajuntament, i a la web de la Generalitat. Caldrà presentar-lo al centre que s’hagi escollit en primera opció.

El Departament d’Educació disposa d’una pàgina web www.gencat.cat/preinscripcio on s’informa de tot el procés de preinscripcions, així com també a la web de l’Ajuntament: http://www.olerdola.cat/serveis-municipals/ensenyament/escoles/inscripcions-a-les-escoles-de-primaria.

Per contactar amb l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, les persones interessades poden trucar al telèfon 93 818 18 44. El telèfon de l’escola Circell de Moja és el 93 817 14 52.

Document Actions