Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola ha deixat d’obrir al públic les tardes de dilluns

La decisió es pren després de constatar-se el poc ús d’aquest horari per part dels veïns

dijous 30 maig 2013

 

Les oficines de la seu de l’Ajuntament d’Olèrdola, a Sant Miquel, han deixat d’obrir al públic les tardes del dilluns des d’aquest mes de maig. Des del mes de novembre i fins ara, existia aquesta possibilitat de fer les gestions també en aquest horari. Després de constatar-se el baix ús d’aquest horari per part dels veïns d’Olèrdola, des de l’Ajuntament s’ha decidit avançar un mes l’horari d’estiu que comportava que no s’oferia aquest servei d’obertura una tarda a la setmana. Artur Santacana, regidor de personal de l’Ajuntament d’Olèrdola, destaca que s’ha pres la decisió després de fer-se evident que els veïns no han fet ús d’aquesta ampliació d’horari d’atenció al públic.(àudio)

Un cop finalitzi el mes de setembre, Santacana assenyala que es valorarà amb els treballadors si es manté aquesta mesura de forma permanent. (àudio)

Tot i que es fa difícil definir els motius pels quals els veïns no han utilitzat aquest horari de tarda, Artur Santacana apunta que hi ha manca de costum.(àudio)

Segons va explicar en el seu dia el govern municipal, la mesura d’obrir una tarda l’atenció al públic a la seu de l’Ajuntament derivava de l’aplicació a Olèrdola de l’ampliació de la jornada laboral dels treballadors de les administracions públiques, imposada per l’Estat. En el cas de l’Ajuntament es buscava que aquesta ampliació suposés un benefici directe pels ciutadà, però els resultats han comportat que la decisió es reconsideri. L’horari d’atenció al públic a les oficines de l’Ajuntament d’Olèrdola és de dilluns a divendres, de 8 del matí a les 3 de la tarda. També existeix la possibilitat de fer gestions via telemàtica a la web municipal www.olerdola.cat

Escolta l'entrevista a Artur Santacana, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions