Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola ha estat guardonat amb un dels Reconeixements Administració Oberta

El premi reconeix que l’Ajuntament d’Olèrdola és una de les administracions més digitalitzades i obertes entre els municipis catalans de menys de 5.000 habitants

dimarts 26 febrer 2019

L’Ajuntament d’Olèrdola és una de les administracions catalanes més digitalitzades i obertes del país. Així ho distingeix el consorci AOC, que ha comunicat que l’Ajuntament d’Olèrdola és una de les administracions catalanes guardonades aquest 2019 amb un dels Reconeixements Administració Oberta.

Els premis els decideix el consorci Administració Oberta de Catalunya després de valorar el grau de digitalització de les administracions locals catalanes. En el cas de l’Ajuntament d’Olèrdola, es troba entre els més destacats de Catalunya en la categoria de municipis de menys de 5.000 habitants.

Salvi Vendrell, coordinador de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que era la primera vegada que es rebia aquest reconeixement.(àudio)

Per assolir el premi, el Consorci AOC analitza la informació que conté la web municipal i el compliment amb les lleis de transparència i de procediment administratiu. Així, s’han valorat en la web d’Olèrdola factors com l’enviament de notificacions electròniques; l’adhesió a eines com Via Oberta, que permet la cerca de documentació integrada i digital entre les administracions; la recepció de factures electròniques; o permetre al ciutadà i a les empreses la tramitació telemàtica.(àudio)

Tot i haver assolit un nivell que el situa entre els més destacats i oberts del país en digitalització, Salvi Vendrell assenyala que en aquest àmbit sempre hi ha novetats tecnològiques a incorporar per a “fer més fàcil la vida a la ciutadania quan es relaciona amb l’Ajuntament”.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola rebrà aquest guardó dels Reconeixements Administració Oberta en un acte de lliurament convocat dijous 7 de març, a les 16:30h , a la sala del Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Es preveu que en nom de l’Ajuntament reculli el premi Xavier Serramià, regidor de TIC.

Escolta l'entrevista a Salvi Vendrell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions