Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola ha invertit 6.000 euros en dos anys al camp de futbol de Sant Miquel

El treballs han inclòs la millora del sistema de rec, l’anivellament del terreny de joc i reparacions als vestidors

dijous 30 març 2017

L’Ajuntament d’Olèrdola ha realitzat treballs de manteniment i millora del camp de futbol de Sant Miquel d’Olèrdola per valor estimat de 6.000 euros els dos darrers anys. Les actuacions han inclòs la retirada de la sorra de platja sobrant del terreny de joc i el seu anivellament, així com la revisió del sistema de rec. Aquestes dues intervencions han suposat una inversió en cada cas de 1.500 €. Als vestidors també s’han procedit a fer  millores com l’arranjament de desperfectes, el canvi de polsadors de totes les dutxes i la substitució de fluorescents. L’Ajuntament ha assumit la neteja puntual dels vestidors i els seus entorns, treballs de tallar branques dels pins, eliminació d’herbes i neteja general, així com el sanejament de desaigües.

La brigada municipal també ha procedit a eliminar barreres arquitectòniques a les dutxes, fer feines de fontaneria, la retirada de sorra de platja, el trasllat de porteries de futbol 7, la reparació de la tanca metàl·lica que envolta el camp i de la canal de recollida d’aigua de la teulada dels vestidors. Altres millores fetes han estat la reparació de 3 focus i instal·lar un nou comptador d’aigua de més capacitat per a que hi hagi més pressió a les dutxes. Sumades aquestes actuacions han suposat una inversió de 6 mil euros en dos anys i millorar un camp de futbol que era “impracticable”, tal i com indicava el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní.(àudio)

Les instal·lacions són utilitzades regularment pels equips de futbol base de La Plana Rodona, que disputen els seus partits de competició en les instal·lacions d’Els Pins de Moja en disposar aquestes de gespa artificial.(àudio)

Les actuacions de millora continuaran properament en aquesta instal·lació esportiva amb la col·locació de noves xarxes protectores, tal i com es va fer en el perímetre del camp de futbol de Sant Pere Molanta.(àudio)

Sadurní posa l’accent en què les actuacions de l’Ajuntament han transformant “un camp amb sorra de platja en un camp apte pel futbol”. El regidor d’esports manifestava que estan satisfets “de donar vida al poble, amb escolars de tots els nuclis del municipi practicant esport”.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Pere Sadurní clicant aquí

Document Actions