Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola ha revalidat el segell Infoparticipa per la seva transparència

Obté la millor puntuació de la comarca en aquest distintiu que valora les "bones pràctiques" en matèria de comunicació

dijous 20 abril 2017

L’Ajuntament d’Olèrdola ha rebut el Segell Infoparticipa 2016 a la qualitat i transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona. Olèrdola rep la distinció per segon any consecutiu, després de complir amb 47 dels 52 indicadors de transparència avaluats, xifra que suposa un 90’3%.

La dada fa que Olèrdola se situï de nou com l’Ajuntament de la comarca de l’Alt Penedès amb millor puntuació en aquest distintiu que valora les “bones pràctiques” en matèria de comunicació. Infoparticipa avalua la informació de les webs municipals en cinc àmbits: quins són els representants polítics, com gestionen els recursos col.lectius, com gestionen els recursos econòmics, com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Enguany han estat distingits 93 ajuntaments –dels 948 que hi ha al país-, cinc consells comarcals i, per primer cop, tres diputacions de Catalunya.

De la comarca de l’Alt Penedès, l’Ajuntament d’Olèrdola ha estat l’únic municipi en rebre el segell. L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb un 82,6% dels indicadors avaluats complerts, ha rebut una de les mencions.

El Mapa Infoparticipa es pot consultar al següent enllaç: http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/

Document Actions