Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola habilitarà un circuit estable de running a la Muntanyeta

S’ubicarà a la zona de l’antic abocador i comptarà amb aparells d’entrenament, pista d’skate i punts d’aigua i llum

divendres 20 març 2015

 

Abans de finalitzar aquest mes de març, l’Ajuntament d’Olèrdola preveu disposar del projecte definitiu per habilitar un circuit estable de running a la finca municipal de la Muntanyeta. Els primers estudis ja s’han portat a terme, amb la implicació del Club BTT “El Bressol”, l’entitat del municipi que s’ha especialitzat els darrers anys en l’organització de curses de muntanya i crosos a Olèrdola.Running2.jpg

Tal i com avança el regidor de medi natural de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, el circuit estable de running s’ubicarà en la zona de l’antic abocador, al marge dret de la finca segons s’entra pel seu accés principal. El projecte contempla un circuit de 2 quilòmetres de recorregut, amb la possibilitat d’adaptar la distància segons les necessitats de les proves i incorporant trams amb amplades de 8 metres per facilitar les sortides de les curses. Aprofitant el projecte també es farà arribar punts d’aigua a la zona de barbacoes.(àudio)

El circuit incorpora dues zones d’aparells d’escalfament i també es preveu habilitar una zona amb pista d’skate, així com ubicar-hi mobiliari urbà i regenerar la zona paisatgísticament amb arbres d’espècies autòctones.(àudio)

El club BTT qualificava la iniciativa com a “genial” i pronostica que serà un lloc de referència pel conjunt del Penedès perquè un circuit estable d’aquestes característiques fins ara no existeix a la comarca, tal i com indicava Manel Suero, del Club BTT “El Bressol”. (àudio)

Un dels elements característics del circuit serà la seva gran versatilitat, adaptant-se a tot tipus de proves i necessitats de preparació dels atletes. (àudio)

El projecte es preveu deixar enllestit en les properes setmanes i poder executar-lo en el proper mandat municipal.

 

 

 

Document Actions