Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola instal·la 14 cartelleres informatives

Les cartelleres s’instal·len a Moja, Sant Pere Molanta,Sant Miquel, Can Trabal, Daltmar, Viladellops i Rectoria
La brigada municipal assumeix els treballs d'instal·lació
La brigada municipal assumeix els treballs d'instal·lació

dilluns 16 gener 2017

Abans de finalitzar aquest mes de gener, es preveu que la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola completi la instal.lació en diferents nuclis del municipi de fins a 14 cartelleres informatives. A Moja les cartelleres es situen al Centre Cívic La Xarxa, al Local Nou, a l’escola Circell i a la plaça de l’Església. A Sant Pere Molanta, les dues ubicacions triades són al Centre Cívic Gatzara i a l’escola Rossend Montané. A Sant Miquel les cartelleres s'instal.len a l'ajuntament i al local social. Una cartellera se situarà al barri de Rectoria, mentre que també s’ha planificat una altra a la plaça de Viladellops. A les dues urbanitzacions també hi haurà cartelleres facilitades per l’Ajuntament d’Olèrdola. En el cas de Can Trabal, a l’entrada i a la zona d’equipaments; mentre que a Daltmar seran al bar social i també a l’entrada de la urbanització.

Xavier Serramià, portaveu del govern municipal, recordava que les cartelleres estan a la disposició de les entitats del municipi per a que pugin anunciar les seves activitats i penjar-hi els cartells que editen.(àudio)

L’actual moment de creixent influència de les noves tecnologies conviu amb la presència encara destacada dels mitjans de difusió tradicionals. Per això des de l’Ajuntament s’ha volgut cobrir aquest buit existent d’espais  al carrer i instal·lar les cartelleres als diferents nuclis del municipi.(àudio)

Les primeres cartelleres ja s’han instal.lat a Moja i a Sant Pere Molanta.

Document Actions