Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola instal.la 16 papereres dispensadores de bosses pels excrements de gossos

L’Ajuntament vol així facilitar entre la ciutadania una tinença responsable dels animals de companyia

dimecres 06 juny 2018

Amb el propòsit de facilitar eines per a una tinença responsables dels animals de companyia, l’Ajuntament d’Olèrdola està completant la instal·lació de 16 papereres dispensadores de bosses per a recollir els excrements de gossos. La tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell, subratllava que una de les queixes que trasllada la ciutadania a l’Ajuntament és la presència d’excrements de gossos a la via pública. Fins ara, de bosses dispensadores només hi havia a les papereres del pipi-cans. Ara s’ha volgut fer aquesta actuació, acompanyant altres accions municipals com la campanya de conscienciació que realitzen els agents municipals entre els propietaris de gossos.(àudio)PapereresExcrementsGossos.jpg

De papereres dispensadores de bosses s’instal·len 6 a Moja, 4 a Sant Miquel d’Olèrdola i 4 més a Sant Pere Molanta. També es preveu la col·locació de dues a la finca municipal de la Muntanyeta, una a la zona de l’aparcament i l’altra al trencall que baixa cap la camí de la zona de barbacoes.

A Moja les ubicacions triades són al final del carrer Migdia, al costat de la plaça Olèrdola, al camí del mirador del carrer Santa Margarida, al camí de Penyafel, a la rambla Pau Casals i a la zona dels Tres Pins. A Sant Miquel d’Olèrdola s’han instal·lat a l’Avinguda Catalunya, a la plaça Església, al final del carrer Fontanilles i al camí del cementiri. A Sant Pere Molanta els quatre punts triats són en l’inici del passeig que connecta Vil·la Maimona amb Rectoria, al carrer Font-tallada, al carrer Font del Cuscó i la plaça Bosquina. Cristina Badell resumeix que, a banda de les papereres instal·lades en els nuclis urbans, també s’ha volgut facilitar aquest recurs en l’entrada de camins.(àudio)

Des de l’Ajuntament es confia que amb l’ampliació de recursos més veïns utilitzaran els dispensadors de bosses i recolliran els excrements dels seus gossos.(àudio)

A Daltmar i a Can Trabal no s’han instal·lat noves papereres dispensadores perquè ja existeixen a les zones esportives de les dues urbanitzacions.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions