Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola ja treballa per assolir el 100% dels indicadors del segell de transparència informativa “Infoparticipa”

Fina Mascaró subratlla que el 96’15% ara obtingut és la màxima puntuació assolida per Olèrdola i s’ha aconseguit “en l’any de més exigència”

dimecres 17 abril 2024

L’Ajuntament d’Olèrdola ha estat l’únic ajuntament de l’Alt Penedès que ha assolit el segell de qualitat i transparència informativa “Infoparticipa”, obtenint un 96’15%. L’alcaldessa i regidora de Comunicació, Fina Mascaró, en una entrevista al programa Penedès en Xarxa, ha expressat la seva satisfacció per aquestes dades. Però també ha fet notar que l’Ajuntament ja està treballant amb el propòsit d’arribar a assolir  el 100%  dels indicadors i complir amb els 52 ítems que s’avaluen. Per això ja s’ha posat fil a l’agulla en el compliment dels dos únics indicadors que no es tenen: elaborar un catàleg de serveis i posar en marxa un consell de participació regulat, com serà el Consell d’Infants.(àudio)

Recordem que el distintiu el concedeix el grup de recerca ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) que lidera la Universitat Autònoma de Barcelona i l’ha rebut  l’Ajuntament d’Olèrdola per vuitena vegada.

El Segell InfoParticipa analitza la informació que contenen les webs municipals sobre els representants polítics del seu municipi, com es gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació es posen a l’abast de la ciutadania.

La distinció té encara més mèrit si tenim en compte que l’exigència de qualitat respecte les darreres edicions s’ha incrementat. Fina Mascaró feia notar que l’Ajuntament ha assolit la seva millor puntuació “en l’any de més exigència”. (àudio)

Mascaró subratlla que les actuacions validades pel segell “Infoparticipa”  tenen el propòsit de posar a disposició de la ciutadania tota la informació que requereixin.(àudio)

L’alcaldessa i regidora de comunicació subratllava que en aquesta darrera edició han pogut certificar que totes les resolucions de l’Ajuntament s’han pogut fer públiques, després d’un laboriós procés d’anonimitzar les dades.

Fina Mascaró ha agraït el treball en equip del personal de l’Ajuntament d’Olèrdola per a fer possible aquest reconeixement , així com la tasca del tècnic que ho ha liderat.

Document Actions