Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola millora els sistemes d’alarmes de les escoles Rossend Montané i Circell

Els treballs els ha completat aquest mes de març una empresa especialitzada per encàrrec de l’Ajuntament d’Olèrdola

dimecres 21 març 2018

Per encàrrec de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest mes de març una empresa especialitzada  ha completat treballs de millora en els sistemes d’alarma de les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

Les millores aplicades suposen arranjar deficiències detectades en els simulacres periòdics d’evacuació que es fan a les escoles en horari lectiu. En el cas de l’escola Rossend Montané, s’ha procedit a canviar la centraleta d’alarma de robatori  o intrusió i s’ha millorat la ubicació dels detectors. En el cas del sistema d’alarma per incendi o emergència, s’ha revisat la centraleta i millorat les sirenes, instal·lant-ne una de nova.

A l’escola Circell de Moja, els treballs s’han centrat en l’edifici d’obra. El sistema per detectar robatoris o intromissió funcionava sense incidències i no ha estat necessari fer cap millora. En el sistema d’alarma per incendi  o emergència s’ha instal·lat una centraleta nova. Als mòduls, properament es preveu millorar el sistema d’alarma i d’evacuació en cas d’incendi i d’emergència.

Aquestes millores s’han aplicat des de finals de desembre i fins aquesta primera quinzena del mes de març, amb una inversió municipal de prop de 4.000 euros. El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, ha indicat que “s’ha fet una inversió important per part de l’Ajuntament perquè s’ha cregut prioritari la protecció i la seguretat dels nostres escolars, docents, i dels centres”.

Document Actions