Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola millora instal·lacions utilitzades per entitats esportives del municipi

S’han realitzat actuacions al camp de Sant Miquel, al Local Nou i properament es canviaran els seients del camp de Moja

dimarts 19 desembre 2017

Amb la voluntat d’oferir unes instal.lacions municipals en estat òptim, durant les darreres setmanes l’Ajuntament d’Olèrdola ha realitzat en equipaments de la seva titularitat diferents actuacions de millora en espais utilitzats per entitats esportives del municipi.

Al camp  de futbol el Bosquet de Sant Miquel l’Ajuntament ha instal.lat una nou grup de pressió  que dóna més potència  a la sortida d' aigua de les dutxes. En aquesta instal.lació també s’han fet feines de fusteria per millorar els vestidors, entre d’altres actuacions.

Al Local Nou de Moja s' ha fet també una inversió instal.lant un escalfador instantani i un descalcificador per a  subministrar aigua calenta que permet fer ús de  les dutxes als esportistes del Judo Olèrdola, així com als artistes que puguin actuar en aquest polivalent local. La inversió era una petició que el Judo Olèrdola havia realitzat a l' Ajuntament en diferents ocasions.Desde la Regidoria d' Esports es creu que  “la higiene forma part també dels valors de l' esport”.

L’Ajuntament també preveu canviar tots els seients del camp de futbol de Moja durant el primer trimestre de l’any 2018. La substitució d’aquest mobiliari de la instal.lació és del tot necessària, tenint en compte que es tracta d’un dels camps més visitats de tota la comarca.

Les darreres actuacions realitzades al camp de Sant Miquel i al Local Nou han suposat una inversió propera als 6.000 €.

Document Actions