Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola millorarà la rambla Pau Casals i la plaça de l’Ametller de Moja

S’han encarregat projectes de millora urbanística i abans de les obres els veïns podran decidir com volen els espais
Actual aspecte de la rambla Pau Casals
Actual aspecte de la rambla Pau Casals

dimarts 23 maig 2017

Dos dels espais públics més emblemàtics del casc antic de Moja, la plaça de l’Ametller i la rambla Pau Casals, seran millorats en els propers mesos. Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, ha confirmat que l’Ajuntament ha encarregat a una enginyeria especialitzada projectes de millora per tal de resoldre problemes com les dificultats d’accessibilitat o bé la reparació de la pavimentació en aquests dos espais. Lucas Ramírez assenyalava que es conservarà l’arbrat i l’estructura.(àudio)Milloresespais2.JPG

L’alcalde indicava que la plaça i la rambla presenten un estat de deteriorament que justifica l’actuació urbanística. Els projectes de millora es presentaran als veïns perquè puguin decidir com volen aquests dos espais.(àudio)

Els detalls de la participació per a recollir l’opinió dels veïns encara no han estat definits, per bé que l’alcalde recordava que cal tenir en compte que “tothom hi pot dir la seva, no només els veïns de la rambla o de la plaça”, atès que són dos espais de relació veïnal molt concorreguts al poble.(àudio)

Els projectes de millora van ser encarregats fa prop d’un mes i mig i es preveu que durant la tardor es puguin disposar de les propostes.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions