Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola mostra el seu desacord amb els nous horaris de bus de Moja a Vilafranca

S’ha perdut un trajecte diari i es considera que els nous horaris limiten que els veïns utilitzin el servei
Imatge d'arxiu del bus a Moja
Imatge d'arxiu del bus a Moja

dimecres 16 març 2016

L’Ajuntament d’Olèrdola ha expressat el seu desacord amb els nous horaris del servei de bus de la línea que connecta Moja amb Vilafranca. Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, valorava que els nous horaris limiten que els veïns utilitzin aquest servei de transport col·lectiu com a opció en els desplaçaments fins a Vilafranca.(àudio)

Amb els nous horaris s’ha perdut un dels quatre trajectes de Moja a Vilafranca que hi havia establerts de dilluns a divendres. Ara s’han fixat tres trajectes d’anada: a les 9:05, a les 11:20 i a les 18:05. Cinc minuts abans es fixa l’horari de sortida de Vilafranca a Moja.  El trajecte que s’ha tret és el que abans hi havia a les 3 de la tarda. També s’ha modificat el segon trajecte de la jornada, que abans era a la una del migdia i ara ha passat a ser a les 11:20. L’alcalde explicava que s’ha traslladat el desacord a l’empresa concessionària del servei i s’ha demanat una reunió amb la conselleria de territori i mobilitat de la Generalitat.(àudio)

Per l’alcalde d’Olèrdola, els nous horaris dificulten que els veïns de Moja facin un ús regular del servei perquè les combinacions horàries, si es desitgen fer gestions  a Vilafranca, no són les més adients per a fer atractiu el servei.(àudio)

Les queixes de l’Ajuntament d’Olèrdola se centren en els trajectes de dilluns a divendres, per bé que també s’ha fet notar que els dissabtes només existeix la possibilitat d’anar a Vilafranca a les 9.00 i tornar a les 11.30h

Document Actions