Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola obre convocatòria per cobrir temporalment dos llocs de treball

Es busca cobrir un lloc d’auxiliar administratiu i un de peó de brigada. La convocatòria resta oberta fins dilluns

dijous 03 abril 2014

L’Ajuntament d’Olèrdola obre convocatòria pública per contractar temporalment un peó de brigada i un auxiliar administratiu. Les bases aprovades de la convocatòria també tenen l’objecte de constituir una borsa de treball per ocupar places de caràcter temporal a l’Ajuntament d’Olèrdola en aquests llocs ofertats. La contractació es pot fer efectiva gràcies al suport dels plans locals d’ocupació finançats per la Diputació de Barcelona.

La regidora de foment de l’ocupació de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, indicava que la contractació de dues persones forma part de les iniciatives impulsades per l’Ajuntament d’Olèrdola per a promoure l’ocupació al municipi, entre les quals cal també assenyalar la convocatòria aprovada per a subvencionar a les empreses del municipi que aquest 2014 contractin persones en situació d’atur.(àudio)

En el cas del lloc d’auxiliar administratiu, el contracte serà de 10 mesos a jornada completa. La persona que sigui seleccionada per cobrir el lloc de peó de brigada tindrà un contracte de 6 mesos, també a jornada completa. L’Ajuntament valorarà la possibilitat de donar continuïtat a aquestes dues contractacions, en cas que es considerés necessari i si hi ha dotació pressupostària suficient.(àudio)

Per poder participar en la convocatòria cal estar en possessió de la titulació en Graduat d’ESO o equivalent, en el cas del lloc d’auxiliar administratiu. Per optar al lloc de peó de brigada cal estar en possessió del certificat d’escolaritat o equivalent i tenir el permís de conduir “B”. La selecció es farà pel sistema de concurs, que inclourà la valoració dels mèrits dels candidats i una entrevista als 5 candidats que obtinguin millor puntuació. Entre els criteris que puntuen, a més de l’experiència professional, es valora la residència al municipi, estar en situació d’atur o no rebre cap prestació contributiva.

Les persones interessades poden presentar les seves sol.licituds fins dilluns a l’Ajuntament d’Olèrdola. (àudio)

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la web de l’Ajuntament, www.olerdola.cat.

 

Document Actions