Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obté de l’ACA 153.000€ per a les obres de subministrament d’aigua de Viladellops

El regidor Juanma Samblás recorda que aquest és el principal repte pendent al municipi en matèria de subministrament

dijous 10 novembre 2016

L’Agència Catalana de l’Aigua(ACA) ha resolt adjudicar un ajut de 153.000€ per a realitzar el projecte de subministrament d’aigua al nucli de Viladellops. El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, destacava que es tractava d’una molt bona notícia i posava l’accent en què l’import de l’ajut permet cobrir el 90% de la totalitat del projecte, pressupostat en 188.000€.

En la convocatòria plurianual d’ajuts feta per l’ACA el passat mes de maig han estat beneficiats 104 projectes, repartits en 84 municipis. A l’Alt Penedès, a banda d’Olèrdola, només ha rebut aportació de l’ACA en aquesta convocatòria el municipi de Gelida.(àudio)

El projecte consisteix en fer arribar el subministrament d’aigua d’ATLL a Viladellops, a partir del dipòsit de Sant Miquel. Es preveu fer un sistema d’abastament que es compagini amb l’actual subministrament del nucli, fet ara en exclusiva a través de pous. El regidor assenyala que amb l’obra es garantirà que el subministrament a Viladellops complirà al 100% amb tots els paràmetres de qualitat.(àudio)

L’Ajuntament considera factible que l’obra es pugui completar abans d’acabar el 2017. L’arribada de l’aigua d’ATLL a Viladellops és el principal repte que restava pendent al municipi en matèria de subministrament d’aigua. Ara els esforços es dedicaran a prioritzar la millora de la xarxa de distribució a tots els nuclis. Seguint aquesta línia d’actuació, el regidor recordava que en els propers mesos es preveuen realitzar al municipi obres de millora per valor de 200.000€.(àudio)

Samblás també subratlla que l’ajut obtingut de l’ACA se situa dins dels criteris de l’equip de govern d’impulsar inversions sostenibles al municipi que comptin amb un important finançament extern, com és el cas de l’abastament d’aigua d’ATLL a Viladellops.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions