Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola ofereix a les empreses del municipi un Servei d’Intermediació Laboral

És gratuït i vol ser un pont entre les empreses que busquin cobrir llocs de treball i les persones aturades

divendres 05 juliol 2013

Entre finals de juny i aquests dies de principis de juliol, totes les empreses del municipi han rebut una carta signada per la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres. En el text, la regidora recorda que des de l’Ajuntament s’ofereix un Servei d’Intermediació Laboral que posa en contacte persones aturades amb empreses que necessitin cobrir llocs de treballs. Arantxa Torres subratlla aquesta aquesta funció “de pont” que vol complir el Servei d’Intermediació i indica que en aquests dos darrers anys, en començar la campanya de vacances, es fa aquesta acció comunicativa de recordar a les empreses que disposen d’aquest servei. (àudio)

Mitjançat una borsa de treball que està gestionant l’Ajuntament, s’ofereix a les empreses personalitzar les seves hipotètiques demandes amb perfils que s’adeqüin a les seves necessitats.(àudio)

Amb el suport dels Consell Comarcal, també s’ofereix de forma gratuïta un Servei d’Orientació Laboral que comporta oferir formació per a persones aturades o bé assessorament per a posar en pràctica la seva idea de negoci. Arantxa Torres assenyala que els hi agradaria que la intermediació fos més utilitzada.(àudio)

Les persones aturades al municipi poden inscriure’s a la borsa de treball que gestiona l’Ajuntament enviant el seu currículum a L’Ajuntament d’Olèrdola, a l’adreça de correu electrònic olerdole@olerdola.cat.-

En la carta, Arantxa Torres indica que amb serveis com aquesta intermediació laboral es busca millorar el posicionament econòmic i augmentar la competitivitat dintre i fora del nostre municipi. La regidora assenyala que la iniciativa s’insereix amb la voluntat d’optimitzar els recursos de les diferents administracions que actuen en el municipi, aprofundint en la voluntat d’apropar l’Administració Pública a les empreses del territori.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions