Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza per aquest divendres un taller per prevenir la violència de gènere

L’acte s’inscriu dins de la commemoració del 25N i s’ha convocat a les 19:00h a Sant Pere Molanta

dimecres 23 novembre 2016

Aquest divendres és 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere. L’Ajuntament d’Olèrdola s’ha sumat a la commemoració organitzant un taller pràctic de prevenció que s’ha convocat el mateix divendres, a les 19.00h, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

Arantxa Torres, regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola que ha coordinat l’activitat, assenyala que aquest any han volgut “fer un pas endavant” i anar més enllà de la lectura d’un manifest en la commemoració del 25N. És per això que s’ha volgut organitzar aquest taller per facilitar eines útils per identificar i prevenir al violència de gènere.(àudio)

Durant el taller s’exposarà què s’entén per violència de gènere, s’exposaran els tipus i formes de maltractament, els perfils de maltractador i de víctima, així com els indicadors per detectar si hi ha violència de gènere. El taller també abordarà com actuar en cas de patir aquesta violència.(àudio)

El taller el promou el Centre d’Estudis Excellens i l’imparteix PsicoAcció, Serveis Psicològics i Psicopedagògics. L’activitat s’ha realitzat en altres municipis i la bona experiència ha animat a l’Ajuntament a organitzar-lo a Olèrdola.(àudio)

El taller és gratuït i obert a tothom, sense limitacions de gènere o d’edat.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions