Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza un curs d’informàtica per a gent gran

Es preveu que les sessions comencin aquest divendres, al Casal d’Avis de Moja

dijous 19 octubre 2017

L’Ajuntament d’Olèrdola té el propòsit de facilitar als veïns del municipi eines per a poder fer ús de les noves tecnologies i així treure’n profit de les seves avantatges. Amb aquesta voluntat organitza de manera periòdica cursos de formació adreçats a la gent gran. El proper s’ha programat aquesta tardor, al Casal d’avis de Moja, amb l’objectiu de facilitar formació en el programa word i internet nivell 2. La primera de les 5 sessions s’ha planificat aquest divendres, per bé que en funció de les inscripcions l’inici del curs es podria endarrerir fins divendres de la setmana que ve, tal i com assenyala la dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret.(àudio)

Les sessions es faran al Casal d’Avis de Moja, els divendres de 9:30 a 12:30h. Amb l’ànim de fer que el curs sigui el màxim d’àgil i profitós per als assistents, el professorat adapta les sessions al nivell i  necessitats dels inscrits.(àudio)

El curs és una bona oportunitat per a ampliar coneixements en informàtica i adquirir pràctica. El format, amb una participació limitada a 10 alumnes, així ho facilita. (àudio)

Per inscripcions i més informació les persones interessades es poden adreçar al Casal d’Avis o bé a la dinamitzadora de gent gran.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions