Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza un curs gratuït d’informàtica per a gent gran a Sant Miquel

Les places estan limitades a 10 inscripcions i les 5 sessions programades comencen el 6 de juny

dijous 26 maig 2016

Amb la voluntat de promoure l’accés a les noves tecnologies entre tota la població, l’Ajuntament d’Olèrdola programa cursos gratuïts d’iniciació a internet per a gent gran. Després dels que ja s’han fet a Sant Pere Molanta i a Moja els darrers mesos, ara toca el torn a Sant Miquel. La primera de les cinc sessions programades, al Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola, comença el dilluns 6 de juny. El curs es realitzarà els dilluns i els dimecres, fins el 20 de juny, en horari de 9 del matí a les 12 del migdia. Imma Ferret , dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que en aquestes sessions s’introduirà als inscrits en la navegació per Internet i en l’ús del programa Word.(àudio)

Les inscripcions són gratuïtes i estan limitades a 10 places. Per a formalitzar-les cal adreçar-se al Casal d’Avis o bé a la dinamitzadora de gent gran.(àudio)

Els dos cursets d’informàtica fets recentment al municipi han rebut una valoració del tot positiva per part dels usuaris.(àudio)

En aquests cursos es fa difusió dels serveis que s'obtenen a la web municipal i exercicis pràctics sobre els tràmits que s’hi poden fer.

Document Actions