Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza un taller de sensibilització sobre identitat sexual i de gènere adreçat a infants i joves

S’ha programat el dilluns 26 de juliol, a les 17.00h, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta

dimarts 06 juliol 2021

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Olèrdola organitza pel proper dilluns 26 de juliol un taller dins del marc del 28 J. El taller  porta per títol "Martells,plomes i xapes" , es realitzarà al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta i està adreçat a infants i joves.

Amb el propòsit de “prevenir la lgtbifòbia mitjançant la creativitat i la imaginació per abordar la diversitat sexual i de gènere”, el taller proposa l'elaboració de xapes personalitzades amb dibuixos, lemes i missatges sobre el dret a viure en llibertat i sense discriminacions la preferència sexual, l’expressió i la identitat de gènere. La durada de l' activitat és de dues hores.

El taller  compta amb el suport de l’Oficina de Polítiques d’Igualtat de la Diputació . Amb l’activitat es vol afavorir una visió del gènere, les sexualitats i els vincles afectius lliures d’estereotips masclistes, parlar amb naturalitat de diversitat sexual i de gènere, fomentar la solidaritat vers les persones LGTBI+ visibilitzant la diversitat sexual i de gènere com a riquesa, identificar els prejudicis sobre la diversitat sexual i de gènere existents, així com visibilitzar noves realitats familiars: homomarentals, homoparentals, monoparentals, famílies escollides, famílies extenses o  famílies amb parelles separades.

Inscripcions prèvies al correu electrònic a mulinaripm@olerdola.cat

 

Document Actions