Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza una sortida teatral per anar a veure “Un enemic del poble”

El desplaçament s’ha programat dijous 11 de juny i les places estan a punt de completar-se

dimecres 06 maig 2015

Donant continuïtat a les activitats de caràcter cultural que es promouen al municpi, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza una sortida teatral a Barcelona per a veure l’obra “Un enemic del poble”. Serà el proper dijous 11 de juny, amb sortida des de la plaça de l’Església de Moja, a les 7 de la tarda. L’obra es representa al Teatre Lliure i es manté en cartellera després del gran èxit obtingut la temporada passada. Un ampli repartiment de qualitat, encapçalat per Pere Arquillué, és un dels grans reclams per a veure aquesta adaptació del clàssic d’Ibsen. L’entrada, amb desplaçament inclòs, té un preu de 25 euros.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que aquesta és la segona sortida teatral que es programa aquest 2015, després de l’èxit d’anar a veure “Mar i cel”.(àudio)

Qui desitgi anar a veure l’obra amb aquesta sortida des d’Olèrdola no ha de badar. Les places estan apunt de completar-se i s’assignaran per ordre d’inscripció.(àudio)

Aquestes sortides teatrals tenen l’impuls del Club de Lectura d’Olèrdola i sempre han obtingut una molt bona resposta.(àudio)

Les persones interessades en rebre més informació o formalitzar la inscripció cal que truquin al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, el 93 890 35 02,  o bé al 645 41 68 64.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions