Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola participarà aquest diumenge 21 de juny en la commemoració del dia mundial de l’ELA

A partir de les 19.00h, es preveu que s’il·luminin de verd les esglésies de Moja i de Sant Miquel i el Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta

dijous 18 juny 2020

 

Tal i com ja va fer l’any passat, l’Ajuntament d’Olèrdola és  una de les administracions municipals catalanes que aquest diumenge 21 de juny, participarà en la commemoració del Dia Mundial de l’ELA(Esclerosi Lateral Amiotròfica), responent així a la campanya “Fes un gest per l’ELA ” que promou la Fundació Miquel Valls . La  campanya demana que edificis públics s’il·luminin de color verd, color representatiu de la Fundació. Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha anunciat que, a partir de les 19.00h d’aquest diumenge, s’il·luminaran les esglésies de Moja i de Sant Miquel d’Olèrdola i el Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

La campanya és una forma de donar suport a la Fundació Miquel Valls en la seva  lluita contra aquesta malaltia i en el treball que fa per a millorar la qualitat dels afectats d’ELA i les seves famílies a tot Catalunya.

També es demana a tothom que s’hi vulgui sumar, que pengi una fotografia a les xarxes socials fent el Gest per l’ELA per fer el màxim de difusió possible amb l’etiqueta #fesungestperlela.
Fer un Gest per l'ELA és simplement posar els dits índex i polze en forma de lletra "ela" de la mà dreta.

Document Actions