Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola planta lledoners a la plaça Olèrdola i davant del consultori de Moja

Aquests exemplars substitueixen els oms que es van haver d’arrencar

divendres 05 juliol 2013

Entre aquest dijous i divendres, l’Ajuntament d’Olèrdola ha procedit a la plantació de lledoners en dos indrets de Moja: a la plaça Olèrdola i davant del consultori mèdic. S’han plantat fins a 20 exemplars d’aquesta espècie. La majoria, fins a 18, a la plaça Olèrdola i el destí dels 2 restants és davant del consultori.

Aquests arbres substitueixen els oms que es van arrencar fa un any per les problemàtiques que ocasionaven les seves plagues i les dificultats d’adaptació que presentaven, tal i com assenyala Joan Forns, regidor de serveis municipals.(àudio)arbresconsultori.JPG

El regidor explica que s’ha optat pels lledoners perquè són arbres que es poden adaptar millor al territori i són de fàcil manteniment. (àudio)

En el cas de davant del consultori mèdic, l’actuació culmina la reordenació de la vorera d’aquest espai. Després d’arrencar-se els oms que hi havia, es va sanejar el terreny i es va posar una vorera nova, adequant els pendents i senyalitzant places d' aparcament.(àudio)

Els treballs de plantació els ha realitzat l’Ajuntament d’Olèrdola directament, a través de la brigada municipal, comptant amb el suport de treballadors de l’empresa encarregada del manteniment dels espais verds del municipi.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions