Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola prepara una campanya de civisme per mantenir la via pública neta d'excrements de gos

La campanya té el lema “1,2,3...sigues net!” i es preveu activar durant el mes de setembre

dimecres 30 juny 2021

 L’Ajuntament d’Olèrdola està enllestint una campanya de civisme amb el propòsit d’ incidir en la necessitat de mantenir la via pública neta d’excrements de gossos. Tal i com indicava el portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, una de les incidències detectades a la via pública d’Olèrdola és l’increment de defecacions de gossos. Catasús recorda que els responsables no són els animals, sinó els seus tenidors, que no recullen els excrements que deixen les seves mascotes. (àudio)

Cada mes el servei de neteja d’Olèrdola recull més de 100 excrements de gos a la via pública. Els materials de la campanya de civisme indiquen que la majoria de tenidors són nets i cívics “però uns quants no”. Jordi Catasús assenyala que en el nou contracte de neteja es contempla una campanya anual de civisme.(àudio)

 La campanya gràfica té el lema “1,2,3...sigues net”, amb l’ànim d’expressar de manera directa i senzilla com actuar en cas de que el gos defequi a la via pública. Només cal seguir tres passes per a ser net: primer, detectar quan el gos faci caca; després recollir-la amb una bossa; i per acabar, posar-la al contenidor d’excrements.(àudio)

La campanya anima als tenidors de gossos a portar el seu animal  en algun dels 10 pipicans instal·lats al municipi. També es recorda que existeixen fins a 23 contenidors amb bosses gratuïtes per dipositar els excrements de l’animal.

La campanya utilitzarà diferents elements gràfics i suports i es preveu activar durant el mes de setembre.

Document Actions