Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament preveu aprovar les ordenances fiscals pel 2013 en un ple convocat per dilluns

La proposta del govern municipal inclou baixar l’IBI un 4% i incrementar la taxa de la brossa un 8%
El ple s'ha convocat dilluns a les 20:30h
El ple s'ha convocat dilluns a les 20:30h

divendres 09 novembre 2012

 

La previsió d’aprovar les ordenances fiscals per a l’any 2013 és el punt més destacat dels inclosos en l’ordre del dia del ple de l’Ajuntament d’Olèrdola que s’ha convocat, amb caràcter extraordinari, dilluns a dos quarts de 9 del vespre.

La secretària accidental de l’Ajuntament d’Olèrdola, Mireia Marín, avançava que la proposta elaborada pel govern municipal inclou una reducció del 4% de l’IBI, un increment lineal del 3% en l’impost de vehicles i una puja del 8% en la taxa per la gestió de residus. L’aigua també tindrà increments, però el preu per metre cúbic es mantindrà en el primer bloc de consum, el que afecta majoritàriament als veïns.(àudio)

Un altre dels punts de l’ordre del dia inclou la modificació del pressupost en partides del capítol de personal. També es preveu donar llum verda a l’acord de no disponibilitat del crèdit corresponent a la paga de Nadal dels treballadors. Mireia Marín indica que es tracta d’aplicar una mesura que imposa l’estat.(àudio)

Tal i com ja va avançar el govern municipal, en aquest ple també es trasllada una proposta perquè els regidors no cobrin per l’assistència al ple del passat 11 d’octubre. Un altre dels punts de l’ordre del dia suposa rectificar un apartat de l’acord que el 6 d’agost es va prendre de deixar parcialment sense efecte el conveni col.lectiu i el pacte de condicions de treball de l’Ajuntament. Els dos darrers punts de l’ordre del dia comportaran donar compte del nomenament de la tresorera i de l’informe trimestral de la tresoreria i intervenció.

Com sempre, el ple és un acte obert a tothom. Podeu consultar l’ordre del dia accedint al document de convocatòria.

Document Actions