Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu invertir 400.000 euros en la millora i reasfaltat de camins municipals

La primera actuació es preveu fer durant aquest primer semestre de l’any, amb la millora del camí de Moja a Daltmar

divendres 15 febrer 2019

 

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha anunciat que l’Ajuntament preveu invertir 400.000 euros en la millora i reasfaltat de camins de competència municipal. La primera de les inversions s’adjudicarà durant el primer semestre d’aquest any i comportarà invertir 90.000 € en el reasfaltat del camí que uneix Moja i Daltmar.

Lucas Ramírez indica que el detall de les inversions s’incorpora en un estudi que posa de manifest la necessitat de procedir a fer aquestes inversions.(àudio)

L’execució dels treballs de millora en els camins municipals no exclou que es realitzin els treballs previstos per adaptar a normativa els bàdems del municipi.(àudio)

La resta d’inversions, fins arribar als 400.000€, es realitzarien a un ritme a determinar. No es descarta  que es pugui completar  en un període d’un any,  en funció del romanent de tresoreria que es disposés. (àudio)

Abans de finalitzar el semestre, per valor de 120.000€ també es preveuen fer les obres per a racionalitzar els bàdems del municipi, incloent la realització d’una plataforma elevada en un dels punts mes conflictius del trànsit a Olèrdola: la cruïlla a Moja entre els carrers de la Carrerada, Sindicat i Avinguda de La Plana.

Document Actions