Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu organitzar 7 rutes pel patrimoni del municipi durant aquest 2019

Se seguirà la línia d’oferir sortides pels diferents nuclis i es difondrà el patrimoni de pedra seca
Un grup del Centre Excursionista està recuperant una cabana al Fondo de la Seguera
Un grup del Centre Excursionista està recuperant una cabana al Fondo de la Seguera

dijous 24 gener 2019

 En els tres anys de Rutes pel Patrimoni d’Olèrdola, la vintena de visites realitzades per diferents indrets d’interès cultural del municipi han comptat amb un total de 740 visitants.

 Aquest 2019 l’Ajuntament planifica organitzar fins a 7 propostes, a partir del mes de febrer, mantenint activitats del tot consolidades com la visita al Sant Sepulcre o el recorregut per l’exterior del recinte emmurallat del Conjunt d’Olèrdola, al Pla dels Albats.

Una altra de les propostes que es preveuen incloure en el calendari de rutes és la visita a Viladellops, així com als pobles de Moja i de Sant Pere Molanta. Així ho apuntava el regidor de turisme i patrimoni de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní.(àudio)

Una altra línia de treball que es preveu mantenir és la de seguir potenciant la difusió del patrimoni existent a Olèrdola fet en pedra seca. En aquest sentit el regidor agraïa la tasca de recuperació que realitza un grup del Centre Excursionista del Penedès. Darrerament estan recuperant una cabana al Fondo de la Seguera i en un futur es podria seguir amb la rehabilitació d’algun forn de calç i un molí  a Sant Pere Molanta.(àudio)

Les visites per aquestes Rutes pel Patrimoni d’Olèrdola són gratuïtes i compten amb un públic majoritàriament format per veïns del municipi, però també per visitants provinents d’altres municipis propers.

Document Actions