Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu executar en el 2014 tres inversions rellevants de millora urbana

Es preveu fer el carrer Major de Sant Miquel, una nova plaça a Sant Pere Molanta i la rotonda d’accés a Moja
El carrer Major de Sant Miquel s'acabarà d'urbanitzar
El carrer Major de Sant Miquel s'acabarà d'urbanitzar

dimarts 10 desembre 2013

L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, ha anunciat que pel 2014 es preveuen executar tres inversions de millora urbana al municipi, una en cadascun dels tres nuclis històrics d’Olèrdola. La que té el procediment més avançat és la que correspondria a Sant Miquel, amb els treballs per completar la urbanització del carrer Major. Les contribucions especials per a finançar les obres es preveuen aprovar, de forma definitiva, en un ple de l’Ajuntament abans d’acabar l’any. Al nucli de Moja es preveu fer una rotonda que reguli l’accés rodat a l’entrada del poble i a Sant Pere Molanta una nova plaça.(àudio)

L’alcalde explicava que tractaran que les gestions s’agilitzin el màxim possible, però preveu que les tres obres diguin “executables” pel 2014. Amb tot, precisava que en el cas de la rotonda podria ser més difícil perquè depèn de la Diputació.(àudio)

La ubicació definitiva de la nova plaça a Sant Pere Molanta encara està pendent de decidir-se, tot i que el mateix alcalde assenyalava que no hi ha masses opcions. Josep Tort també anuncia que durant l’any es preveuen reforçar altres espais de jocs a Can Trabal, Daltmar i Sant Miquel.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola, en funció de la disponibilitat pressupostària, no descarten que es pugin dedicar altres recursos per a executar més inversions el 2014. L’alcalde recordava que s’ha prioritzat des de l’Ajuntament no pujar la pressió fiscal, així com incentivar l’ocupació amb mesures com la convocatòria de subvencions per a empreses del municipi que contractin aturats, o bé reforçar els programes d’ajudes per a l’adquisició de material escolar destinats a famílies necessitades. Des de l’Ajuntament també es realitzen reparacions de manteniment o de millora en espais públics del municipi, com les executades aquests darrers dies per la brigada a la rambla Pau Casals de Moja.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

 

Document Actions