Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola promou una sortida a Barcelona per veure l’obra de teatre “Art”

Les inscripcions resten obertes fins el 30 d’octubre i la sortida s’ha programat per dijous 17 de novembre

divendres 21 octubre 2016

Amb el suport del Club de Lectura, l’Ajuntament d’Olèrdola promou una nova sortida des del municipi per anar a veure teatre de qualitat a Barcelona. Serà el proper dijous 17 de novembre i l’obra de teatre que es podrà veure és “Art”, al teatre Goya. Les inscripcions resten obertes fins el proper 30 d’octubre.

Miriam Mulinari, coordinadora del Club de Lectura, recordava que Art és una obra que compta amb un repartiment d’actors molt coneguts per les seves aparicions en sèries televisives: Francesc Orella, Pere Arquillué i Lluís Villanueva. (àudio)

La sortida té un preu de 25 euros per persona i inclou l’entrada al teatre i el desplaçament. Miriam Mulinari posava l’accent en la comoditat que suposa disposar del transport col·lectiu  fins a la mateixa porta d’entrada del teatre. (àudio)

A l’hora de triar Art com a proposta de sortida cultural, l’Ajuntament ha tingut en compte la disponibilitat per a organitzar una sortida en grup i l’atractiu de poder gaudir d’un gran repartiment.(àudio)

La sortida de l’autocar s’ha previst a les 6 de la tarda del proper dijous 17 de novembre, des de la plaça de l’Església de Moja. Qui desitgi inscriure’s ho pot fer trucant al telèfon 647 41 68 64  o bé enviant un mail a l’adreça de correu electrònic mulinaripm@gmail.com

Document Actions