Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola publica el Pla d'Actuació de Mandat

Recull 88 actuacions que s’ha fixat realitzar l’Equip de Govern fins el 2027. La ciutadania pot consultar el detall de les mesures, la calendarització i el seu estat d’execució

divendres 22 març 2024

 

Després d’aprovar-se el passat 28 de febrer, el Pla d’Actuació de Mandat de l’Ajuntament d’Olèrdola ja està publicat en una pàgina web específica que la Diputació de Barcelona facilita per a la difusió dels PAM.

Tal i com es recull en aquesta publicació, el PAM és un document redactat conjuntament entre l’Equip de Govern i el personal de l’Ajuntament “que cristal·litza totes aquelles intencions polítiques en mesures i actuacions planificades de manera realista sobre un calendari”.

Per aquest mandat municipal el PAM detalla fins a 88 actuacions, enquadrades en 8 objectius estratègics: impulsar un desenvolupament urbanístic atractiu i accessible; promoció d’un municipi més sostenible; promoció econòmica del municipi; foment de l’acció associativa; promoció d’una Olèrdola culturalment activa; foment del civisme i la seguretat al municipi; avançar en un municipi més participatiu i cohesionat socialment; i la millora contínua dels serveis públics.

L’alcaldessa, Fina Mascaró, resumia que en el PAM “hi conflueixen” els tres programes de les tres formacions que comparteixen el govern municipal.(àudio)

El PAM ha estat definit com “ el principal instrument perquè l'Ajuntament d'Olèrdola actuï amb previsió”. I és que la planificació és l'eina per fer que l'activitat individual de cadascuna de les persones que treballen a l'Ajuntament “contribueixin a assolir els objectius col·lectius ambiciosos i necessaris per al nostre municipi i a respondre més eficaçment les demandes d'una ciutadania cada vegada més informada i conscient dels seus drets davant de l'Administració pública”. Amb realisme, el govern municipal ha inclòs aquestes 88 actuacions en el PAM, tot i que durant el mandat se’n podrien executar altres accions consensuades que no s’han incorporat en el Pla d’Actuació de Mandat.(àudio)

Una de les virtuts de PAM és que la ciutadania pot comprovar el seu estat d’execució, que s’anirà actualitzat periòdicament.(àudio)

Segons consta en la web del PAM, amb la darrera actualització feta el 14 de març, el grau d’execució del PAM ja era del 32,1%.

El PAM del mandat 2019-2023 incorporava 63 actuacions i el seu estat global d’execució va ser del 74’5%.

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions