Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola realitza millores d’accessibilitat a la rambla Pau Casals de Moja

Aprofitant la reparació del paviment s’ha fet una rampa d’accés més ample i amb el pendent més suau
Els treballs es preveuen acabar aquesta setmana
Els treballs es preveuen acabar aquesta setmana

dilluns 02 desembre 2013

Aquesta setmana es preveu que la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola acabi de completar treballs de millora a la rambla Pau Casals de Moja. Aprofitant una actuació de reparació del paviment que calia fer com a conseqüència de l’acció de les arrels dels arbres, l’Ajuntament també ha intervingut en aquest espai públic del municipi procedint a aplicar millores d’accessibilitat. La més significativa ha estat l’eixamplament de la rampa d’accés a la rambla, situada davant del Local Nou. Ara passa a tenir 2 metres d’amplada i el pendent és més suau, amb una longitud de gairebé 10 metres. El regidor de serveis municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola, Joan Forns, explicava que el propòsit és de complir la normativa i seguir les actuacions del pla de vialitat que recomanava la Diputació de Barcelona.(àudio)

A l’accés a la rambla, des del carrer Llarg, es preveuen rebaixar voreres, com també davant del Local Nou.(àudio)

Les feines les ha assumit en la seva integritat la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola, tal i com ha recordat el regidor de serveis municipals, Joan Forns.(àudio)

A principis d’any l’Ajuntament d’Olèrdola també preveu procedir a realitzar actuacions de millora del paviment malmès en els laterals de la rambla Catalunya de Moja.

Escolta l'entrevista amb Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions