Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola realitza obres de millora al cementiri de Moja

En aquest espai municipal s’ha millorat l’accessibilitat, s’han pintat parets i refet voreres

dijous 30 octubre 2014

Aquest dijous al matí la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola ha finalitzat diferents obres de millora realitzades al cementiri municipal de Moja. Els treballs han comportat “un rentat de cara” d’aquest espai, amb l’adequació de les voreres, la reparació del paviment en nínxols, la millora de l’accessibilitat amb una rampa a l’entrada i el repintat de la paret perimetral del recinte. Joan Forns, regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola responsable de la brigada, valorava que amb aquesta suma de petites actuacions s’havia procedit a una rehabilitació del cementiri.(àudio)

El cementiri de Moja és de titularitat municipal. Els altres dos cementiris d’Olèrdola, el de Sant Pere Molanta i el de Sant Miquel, són competència del Bisbat. Amb tot, des de l’Ajuntament d’Olèrdola, s’ha procedit en diverses ocasions a fer actuacions de millora en aquests espais. En el passat mandat municipal es va ampliar el nombre de nínxols al cementiri de Sant Miquel i ara en aquest mateix recinte l’Ajuntament estudia aplicar millores d’accessibilitat.(àudio)

A l’hora de planificar les intervencions en els cementiris l’Ajuntament té en compte els seus usos i tradicions. És per això que aquesta recent rehabilitació del cementiri de Moja s’ha procedit a fer abans d’aquest cap de setmana, festivitat de Tots Sants.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions