Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Treballs de tractament de vegetació en les parcel·les municipals no edificades de Daltmar

L’Ajuntament recorda que els propietaris de parcel·les no edificades tenen l’obligació de mantenir nets els terrenys

divendres 22 abril 2016

Aquest divendres al matí una empresa especialitzada contractada per l’Ajuntament d’Olèrdola ha començat els treballs de tractament de vegetació en les parcel·les no edificades de Daltmar que són propietat municipal. Els treballs tenen un pressupost de 6.000 euros i es preveuen completar en 10 parcel.les de titularitat municipal  durant la setmana que ve, tal i com explicava la tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell.(àudio)

La Diputació de Barcelona ha subvencionat l’actuació amb 3.400 euros dels 6.000 necessaris. Cristina Badell posa de relleu aquesta col·laboració entre administracions per a mantenir netes les parcel·les públiques no edificades a les urbanitzacions.(àudio)

L’Ajuntament recorda que els propietaris del parcel·les buides tenen l’obligació de mantenir els seus terrenys nets per evitar qualsevol risc d’incendi.(àudio)

El gruix dels treballs consisteixen en netejar vegetació i en algun cas s’ha establert que caldrà tallar algun pi. A diferència de Can Trabal, on la pràctica totalitat de les parcel·les estan edificades, Daltmar és la urbanització del municipi que presenta més necessitats de tractament de vegetació en terrenys no construïts.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions