Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola recepciona l’enllumenat públic de Daltmar

També s’acorda una pla d’inversions per a poder regularitzar l’enllumenat de Can Trabal

dimecres 13 setembre 2017

En reunió celebrada dilluns 31 de juliol, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola acordava regularitzar la situació de la recepció dels enllumenats públics de Daltmar i Can Trabal. El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, ha explicat  que aquesta regularització es procedia a fer amb el propòsit d’incorporar a les dues urbanitzacions al nou contracte de manteniment de l’enllumenat públic del municipi, que s’està licitant per part de l’Ajuntament. A més del manteniment, l’Ajuntament preveu el subministrament de tecnologia LED per a les lluminàries instal·lades als nuclis.EnllumenatDaltmar2.JPG

A Daltmar l’enllumenat s’ha procedit a recepcionar per part de l’Ajuntament perquè reunia les condicions per a que així es pogués fer. Les petites millores que s’han de realitzar per adequar les instal·lacions a la normativa actual es realitzaran dins el nou contracte de manteniment.  L’enllumenat de  Can Trabal té una situació diferent. No es pot recepcionar en aquests moments i s’ha donat llum verda a l’elaboració d’un pla d’inversions per poder adequar l’enllumenat d’aquest nucli. (àudio)

A Daltmar, la instal·lació ja depèn de l’Ajuntament i això suposa  regularitzar una situació i resoldre un problema pendent , tal i com destaca Samblás. (àudio)

A Can Trabal s’està en procés de redacció del projecte d’inversions , que es preveu fer en paral·lel al nou contracte de manteniment. La inversió estimada per regularitzar l’enllumenat pot ascendir a prop de 250.000 euros.(àudio)

L’Ajuntament preveu realitzar les obres de regularització  de l’enllumenat a Can Trabal abans de finalitzar aquest mandat municipal, entre els anys 2018 i 2019. Atès que a Can Trabal no es disposa de Junta de Compensació activa, l’Ajuntament procedirà a avançar la inversió i després s’acordarien les formes  perquè aquesta inversió fos abonada, un cop s’assoleixi la reactivació de la Junta a Can Trabal.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions