Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola referma la seva aposta de suport a les urbanitzacions

En enllumenat es preveuen invertir 120.000€ a Daltmar i s’ha projectat la renovació d’instal·lacions a Can Trabal

dimarts 20 febrer 2018

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Olèrdola ha estat actiu en el suport a les urbanitzacions de Daltmar i de Can Trabal per avançar en l’objectiu compartit de resoldre els dèficits que arrosseguen en la seves situacions urbanístiques i de serveis. Així ho ha assenyalat l’alcalde, Lucas Ramírez, que ha recordat el recolzament que des de l’Ajuntament s’ha prestat a les Juntes de Compensació de les dues urbanitzacions. Ramírez recordava que la legislació limita el suport que es pot prestar a les urbanitzacions des de l’administració municipal. Amb tot, en el cas d’Olèrdola “s’ha fet tant com s’ha pogut” tal i com es va posar de manifest en el cas de Can Trabal promovent la convocatòria d’una assemblea de propietaris que va posar fi a la inactivitat de la Junta de Compensació.

A Daltmar, Ramírez lloava la bona feina feta per la Junta de Compensació i recordava que per a fer-la havien comptat amb la decidida col·laboració municipal.(àudio)

L’alcalde posa l’accent en què l’Ajuntament ha recepcionat l’enllumenat de Daltmar i anunciava que per a millorar-lo es preveu dedicar una inversió estimada de prop de 120.000 euros. D’aquests, prop de 58.000 es destinarien a inversions en seguretat i manteniment, dins del futur contracte d’enllumenat que es preveu aprovar per a tot el municipi aquest 2018. La resta d’inversió es destinaria de manera prioritària a instal·lar leds en els punts de llum.(àudio)

A Can Trabal, l’Ajuntament d’Olèrdola ha redactat un projecte de renovació de les instal·lacions d’enllumenat per tal de resoldre les deficiències de seguretat detectades. El total del projecte té un pressupost de 330.000 € i la voluntat política del govern municipal és la de poder iniciar aquesta inversió amb les mesures més urgents, utilitzant el romanent de l’exercici de 2017.(àudio)

L’alcalde subratlla que aquesta inversió en enllumenat caldria repercutir-la després als veïns, però recordava que es tractaria d’una inversió que ja no caldria incloure en el projecte d’urbanització de Can Trabal.

Document Actions