Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola renova per 5è curs consecutiu el suport a l’aprenentatge de l’anglès en les escoles del municipi

Es dona continuïtat a les ajudes extraordinàries a AMPAS i escoles per fomentar l'aprenentatge de llengües estrangeres

dijous 30 abril 2020

 

Les excepcionals condicions que es viuen en la prestació dels serveis educatius a conseqüència del COVID-19 no ha aturat el decidit suport que l’Ajuntament d’Olèrdola presta a les escoles del municipi.

Dins els convenis que ha signat l’Ajuntament d’Olèrdola amb les AMPAS de les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta s' inclouen  dues ajudes extraordinàries pel foment de les llengües  estrangeres. A l'AMPA de l´escola de Sant Pere s’atorga un ajut  per import de  2.000 euros; i  s’assumeix el 50% de la despesa de contractació  d’un auxiliar de conversa en anglès a  l' AMPA de l’escola Circell.

A l´escola de Sant Pere fa 5 cursos que s’aplica un projecte que consisteix en convertir l´anglès en tercera llengua vehicular a l´escola .A l'escola de Moja és el tercer curs que es contracta un auxiliar en anglès.

 El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, assenyala que l'Ajuntament ha volgut subvencionar per cinquè any consecutiu part del cost d´aquest projecte perquè “és una gran millora pels nostres escolars, i pel seu futur personal i professional”.

En els convenis també s’incorpora el finançament d’una sortida de l’escola de Sant Pere per conèixer el municipi.  Per a l’escola Circell s’aporten 1.400 € per a recolzar el projecte educatiu “L’Aventura de la Vida”, el teatre en anglès i la sortida al programa “Viu el Parc”.

Document Actions